Overwegingen om te weten over mondwater online bestellen

We bij Philips Sonicare denken jou hierbij te mogen helpen! Wij vervaardigen alang plusminus 25 jaar elektrische tandenborstels, zeker segmenten we met genoegen de kennis teneinde je te verder helpen voor het vinden met de beste elektrische tandenborstel voor je.

Een unieke combinatie met een werkzame stoffen aminfluoride en tinfluoride bestrijdt de oorzaak met ontstoken tandvlees, ook niet alleen een symptomen. Het heeft een directe en langdurige anti...

Interdentale borstels betreffende vaste houder, makkelijk teneinde uw gebit juist te onderhouden gedurende dit toepassen aangaande de interdentale borstels die ook in cilindrisch wanneer conisch model leverbaar bestaan Samenstelling

Mondspoeling voor kinderen. Elmex Junior tandspoeling is een eenvoudige aanvulling op de dagelijkse poetsroutine voor genoeg protectie en dit bevat Aminfluoride voor de effectieve protectie anti gaatjes.

GUM Soft Picks Advanced Large zijn door de rubberen tip en dit anti-slip handvat volmaakt voor het dagelijks reinigen tussen tanden en kiezen.

Waarom: verwijdert tot immers 10x meer tandplak vervolgens een handtandenborstel, en de poetsdruksensor waarschuwt je als je teveel druk op jouw tandvlees uitoefent. Ontdek FlexCare Platinum Connected

Voor grotere ruimtes tussen jouw tanden en kiezen is check here dit gebruik aangaande ragers veelal beter vervolgens dit behandeling van floss of tandenstokers.

De GUM Trav-Ler ragers zijn eenvoudig en compact voor thuis en onderweg. Voor volledige hygine in elke interdentale ruimte tot twee weken na ingebruikname.

Voor een gezond gebit is het belangrijk het geregeld de smalle ruimtes tussen tanden en kiezen echt gereinigd wordt zodat daar geen tandplak mag ophopen en gaatjes mogen opkomen. Deze ruimtes zijn met een ta...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een beste adviezen en trics voor dit verzorgen en opbouwen betreffende je baard, scheertips en verdere:

Strekking: 400ml elmex® SENSITIVE TANDSPOELING betreffende aminfluoride geeft extra bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës.

Jouw tanden poetsen betreffende een tandborstel kan zijn ons essentieel bestanddeel over je dagelijkse mondverzorging. Daarom kan zijn dit tevens essentieel om het te doen betreffende een goede tandenborstel, die jouw terug vind in dit ruime TePe assortiment.

Voor een goede mondhygiëne en vitaal tandvlees kan zijn poetsen slechts ook niet voldoende. Slechts een helft van een aanwezige tandplak is ermee verwijderd.

Easy grip lactona voor de verzorging en geruime tijd behoud over ons vitaal gebit Opbouw Metalen fundering betreffende nylon haartjes en ons plastic handvat Behandeling Maak voorzichtige in- en uitgaande bewegingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over mondwater online bestellen”

Leave a Reply

Gravatar